Activiteiten in de nabijheid

 

Bestemmingsaard

De beschermde natuurlijke omgeving van de Vézère-vallei maakt het een ideale bestemming voor buitensporten en recreatie: wandelen, fietsen, paardrijden, enz.

Als u het natuurlijke erfgoed van de Périgord Noir te paard wilt verkennen, ga dan naar de boerderij Peyrat op 7 kilometer van de camping om een ​​wandeling te maken deze heeft prachtige uitzichten en landschappen.

De Gorges de la Vézère zullen u fascineren met hun rust.
Kalm, rustgevend, de rivier de Vézère droomt ervan om de geschiedenis van Frankrijk over water af te dalen terwijl hij fantastische ruïnes doorstroomt. Het is ook een romantische plek waar je kunt genieten van de gekwelde landschappen.
U kunt een kanotocht boeken bij Three Flags, in Les Eyzies, op 5 kilometer van de camping.

The Forest Squirrels, op 5 kilometer van onze camping, biedt een dag vol sensaties: boomklimmen, paintball of via ferrata!

Le parcours de golf le Domaine de la Marterie à Saint Félix de Reilhac vous accueille à 15 kilomètres du camping.

De golfbaan Domaine de la Marterie in Saint Félix de Reilhac verwelkomt u op 15 kilometer van de camping.

Op een steenworp afstand van de camping: de "grot van de tovenaar" (of grot van Saint-Cirq). De klif met uitzicht op het dorp is de thuisbasis van een prehistorische grot met tientallen gravures uit 13 000 voor Jezus-Christus inclusief een prachtig gevlekt paard met een uitzonderlijke mannelijke uitstraling.